Podcast: Former framtida gjennom drømmer

Vi har alle drømmer. Har du tenkt på hvordan drømmer kan forme framtidas lokalsamfunn der du bor? Hør podcast her!

Bilde av to personer som fronter prosjektet Drømmer i Salten.  - Klikk for stort bildeSteinar og Kaja fra Drømmer i Salten har et spennende prosjekt på gang.

«Drømmer i Salten» skal hedre menneskets evne til å forestille seg en tenkt fremtid. Det skal inspirere en hel befolkning til å drømme og se muligheter. 
Bak prosjektet står en dedikert gruppe mennesker som ledes av Salten kultursamarbeid med prosjektleder Kaja Nystadbakk og faglig leder Steinar Pleim Johansen. 

Forfatter Rebekka Brox Liabø og kunstnerne Magnus Holmen og Anna Näumann, i tillegg til filmskaperne Tord Theodor Olsen og Stig Rune Holien har bidratt til å skape et kunstnerisk og kreativt miljø. 

Salten kultursamarbeid og prosjektet er initiert av kommunene Bodø, Fauske, Saltdal, Sørfold, Beiarn, Meløy, Gildeskål, Rødøy, Steigen og Hamarøy.  Alle Salten-bibliotekene og kulturskolene bidrar også stort inn i prosjektet. Prosjektet er finansiert av Sparebank1 Nord-Norge og Iris-fondet, og samarbeider med Den kulturelle skolesekken i Nordland og i Bodø. 

Hør podcasten her:

 

Det Gode Liv i Nord er podcasten for deg som lurer på hvordan vi alle kan skape opplevelsen av gode liv for alle som bor i Nordland. Hvilken betydning har det at flest mulig har fokus på samme tema til samme tid? Kan det føre til at vi blir mer samkjørte i arbeidet med å gjøre stedet du bor på attraktivt, inkluderende, trygt og miljøvennlig?   

Samtale mellom Gøran Raade-Andersen og gjester. Produsent Marton Amdahl. Først og sist hører du utdrag fra Trygve Hoff sin låt Har en drøm.