Hvordan score bærekraftsmål?

Vi runder av året med selveste Ørjan Berg i studio. Hvordan scorer man bærekraftsmål? Og hvordan bygger man et lag av gode samarbeidsaktører, for eksempel det offentlige? 

Fotomontasje av Ørjan Berg som holder en fotball med bærekraftsmåla på. I bakgrunnen er Aspmyra stadion med illustrerte personer som publikum, og en gutt som spiller fotball. Tekstplakat miljø, og tittel "Hvordan score bærekraftsmål?" - Klikk for stort bildeHvordan score bærekraftsmål? Det baller fort på seg, sier Ørjan Berg, som leder Samfunnsavdelinga i Bodø Glimt Foto: Kent Grundstad. Fotomontasje: Marton Amdahl.

Ørjan Berg forteller om hvordan klubbens klima og miljø-arbeid ikke bare påvirker egen fotballklubb, men også omverdenen. Blant annet mener han at vi voksne har mye å lære av barna, og at kildesortering har lett for å balle på seg. 

Hør podcasten her: 

 

Det Gode Liv i Nord er podcasten for deg som lurer på hvordan vi alle kan skape opplevelsen av gode liv for oss som bor i Nordland. Kan det at flest mulig har fokus på samme tema til samme tid, føre til at vi blir mer samkjørte i arbeidet med å gjøre stedet du bor på attraktivt, inkluderende, trygt og miljøvennlig?  

Gøran Raade-Andersen inviterer gjester til studio for samtaler om temaer med overføringsverdi til Nordlandssamfunnet. Produsent Marton Amdahl.